با سلام و احترام،
به استحضار مي رساند ضروري است كه داوطلبان مجاز شركت در مصاحبه پذيرش دوره دكتري ترجمه دانشگاه فردوسي مشهد كه تصوير سوابق تحصيلي، آموزشي و پژوهشي و زبان و فايل متن پيشنهاده خود را حداكثر تا ٢٧ خردادماه ١٣٩٨ به رايانامه زير ارسال و نسخه كپي مدارك را در روز مصاحبه به همراه داشته و به دفتر گروه تحويل دهند.

- نام كامل خود را به فارسي در عنوان رايانامه ارسالي خود ذكر نماييد.

- نظم و منطق را در دسته بندي شفاف و نامگذاري فايل ها براي سهولت و بررسي سوابق خود لحاظ فرماييد.

- جهت تسريع بررسي سوابق پژوهشي، از ارسال مقالاتي كه نمايه، علمي-پژوهشي يا علمي-ترويجي وزارت علوم، و يا نمايه اسكوپوس، WOS و يا JCR (و منتخب MLA) ندارند جدا خودداري فرماييد.

- ارسال ديگر مقالات بدون نمايه هاي مذكور و يا مقالات تحت داوري كه هنوز فاقد پذيرش رسمي از سوي مجله معتبر، داراي امتياز منفي خواهد بود.

- نمايه مقالات منتشر شده يا پذيرفته شده خود را بر روي نسخه كپي مقالات خود در روي صفحه اول ذكر فرماييد.

- از ثبت بيش از پنج گواهي شركت در همايش خودداري فرماييد.

- مدارك تحويل داده شده قابل برگشت نخواهد بود. از ارائه نسخه اصلي خودداري فرماييد. درصورت نياز به تطبيق و اعتبار سنجي مدارك و اسناد به طور موردي به متقاضي مراجعه خواهد شد.

- جهت آگاهی از آخرین تغییرات به سایت اینترنتی گروه زبان انگلیسی مراجعه نمایید:

- مي توانيد براي بررسي نمايه مقالات از سايت زير استفاده نماييد:

با سپاس و آرزوي موفقيت بهترين ها
مدير گروه زبان انگليسي